
Końcówki serii i ostatnie sztuki: książki, kosmetyki, zabawki, odzież i więcej. Darmowa dostawa od 100 zł
Końcówki serii i ostatnie sztuki: książki, kosmetyki, zabawki, odzież i więcej. Darmowa dostawa od 100 zł
Autor: Beata Kowalczyk, Tetsunosuke Watanabe
Producent: Znak
Oprawa: twarda
Format (cm): 16.9 x 23.4
Ilość stron: 304
EAN: 9788324090013
Chcesz przygotować doskonały egg fried rice, przyrządzić kurczaka w sosie słodko-kwaśnym jak z „Chińczyka” czy zjeść tradycyjne japońskie mochi? Nic prostszego! Zanurz się z nami w kuchni azjatyckiej i poznaj nieograniczone możliwości, jakie daje ryż! Nauczymy cię wykorzystywać go na dziesiątki sposobów – na śniadania i kolacje, na ostro i na słodko, na zimno albo na gorąco. W sushi, kolorowych bowlach albo koreańskim bulgogi – niech przestanie być nudnym dodatkiem, a stanie się głównym bohaterem! Zatem już dziś wyrusz z nami w kulinarną podróż – wypłucz ryż i do dzieła! * Beata i Tetsu to miłośnicy azjatyckich smaków i kuchni z Dalekiego Wschodu. Na swoich profilach w mediach społecznościowych dzielą się przepisami i kulinarnymi trikami na pyszne dania inspirowane między innymi kuchnią japońską, koreańską, wietnamską czy chińską. Ich filmy i zdjęcia pokazują krok po kroku, jak przygotować aromatyczne potrawy w domowym zaciszu. Tetsu to mieszanka dwóch kultur – jest w połowie Japończykiem, w połowie Polakiem. Urodził się w malowniczym Sanjo, w prefekturze Niigata w Japonii, a edukację zdobywał w Polsce. Razem z Beatą od lat tworzą zgrany zespół i dzielą się z odbiorcami swoją pasją do gotowania, zachęcając do eksperymentowania w kuchni i odkrywania nowych smaków.
Bądź pierwszą osobą, która doda opinię!
POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie, wysyłamy od razu.
Wysyłamy w 24h + czas dostawy
14 dni na zwrot produktu
Darmowa dostawa już od 100 zł
Zamów tel.: 508 768 309
(Pon. – Pt. 8:00 – 15:00)
check_circle
check_circle