
Końcówki serii i ostatnie sztuki: książki, kosmetyki, zabawki, odzież i więcej. Darmowa dostawa od 100 zł
Końcówki serii i ostatnie sztuki: książki, kosmetyki, zabawki, odzież i więcej. Darmowa dostawa od 100 zł
Autor: Elżbieta Adamska
Producent: Olesiejuk
Oprawa: twarda
Format (cm): 17 x 22.5
Ilość stron: 664
EAN: 9788377705872
Gotowanie jest bardzo przyjemne, a poszukiwanie nowych smaków i łączenie składników jeszcze przyjemniejsze. I wreszcie ważne, aby trud włożony w przygotowanie potrawy nie poszedł na marne, czyli estetyka podania.
W tym zbiorze, przeszło 1000 wielokrotnie wypróbowanych przepisów autorka starała się przekazać elementarną wiedzą kulinarną, bez której nie można zacząć własnych eksperymentów.
Większość potraw można przygotować szybko lub bardzo szybko z ogólnie dostępnych produktów.
Pełna gama potraw: przekąski, sałatki i sałaty, zupy, dania główne, desery, napoje, potrawy świąteczne. Dania tradycyjne obok współczesnych. Przydatne informacje na temat czasu przygotowania i stopnia trudności potraw. Dodatkowy rozdział, jak podawać potrawy i zachowywać się przy stole. Praktyczne odsyłacze i alfabetyczny indeks wszystkich potraw.
Bądź pierwszą osobą, która doda opinię!
POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie, wysyłamy od razu.
Wysyłamy w 24h + czas dostawy
14 dni na zwrot produktu
Darmowa dostawa już od 100 zł
Zamów tel.: 508 768 309
(Pon. – Pt. 8:00 – 15:00)
check_circle
check_circle